CPO

OWN bouwcollectief houdt zich bezig met vraaggestuurd ontwikkelen van woningen. Daarnaast adviseert OWN bij het initiëren, begeleiden, van nieuwbouw woningen voor zowel starters als senioren. De filosofie van OWN is om uw eigen huis te bouwen zoals u dat zelf wilt. OWN helpt uw daarbij als adviseur en neemt u aan de hand mee tijdens het gehele ontwerp en bouwproces van A tot Z. OWN staat voor  “eigen”, uw eigen droomhuis realiseren binnen een bouwcollectief.

OWN adviseert en helpt mensen vanuit een collectief of vereniging om hun eigen woning te ontwikkelen en laten bouwen tegen een aantrekkelijke betaalbare prijs. Deze startersinitiatieven worden ook vaak CPO projecten genoemd, Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. Samen met uw toekomstige buren bent u opdrachtgever van uw eigen project. Hierbij heeft u alle invloed, zeggenschap en betrokkenheid bij de bouw van uw woning.

Wat is particulier opdrachtgeverschap? (CPO)

Collectief Particulier Opdrachtgeverschap is een vorm van sociale projectontwikkeling waarbij toekomstige bewoners gezamenlijk opdrachtgever zijn voor hun eigen nieuwbouwproject.